Паметници
Габрово. Паметник на капитан Бакеев и паметник на подпоручик Папанинов

Габрово. Паметник на капитан Бакеев от 56-и пехотен Житомирски полк. Паметник на подпоручик Папанинов от 55 пехотен Подолски полк.