Паметници
Свищов. М. "Паметниците". Паметник на прапоршчик Рышкин и прапоршчик Здан

Свищов. Местността "Паметниците". Паметник на прапоршчик Рышкин от 54-ти пехотен Мински полк и на прапоршчик Здан от 55-ти пехотен Подолски полк. Загинали на свищовския бряг.